Snelzoeken:


SLUITEN

GD VERPAKKINGEN BVBA: DOOR DE JAREN HEEN!

Eind jaren ’80 zag GD Verpakking het levenslicht. Toen nog onder een andere naam. Na zijn uren reed Danny Geerinck rond om de plaatselijke slagerijen en bakkerijen te voorzien van het nodige verpakkingsmateriaal. Al na enkele weken werd er beslist om van bijberoep naar hoofdberoep over te schakelen. Omdat ieder hoekje van de gezinswoning dreigde vol te geraken met verpakkingsmateriaal werd snel duidelijk dat er extra magazijnruimte nodig was. Er werd een klein magazijn achter de woning gebouwd en enkele maanden later werd ook een huurmagazijn achter de voormalige Meurop-site te Rijmenam in gebruik genomen.

 

Toen de 2 magazijnruimten te krap werden, verhuisde GD Verpakking naar de voorkant van de voormalige Meurop-site. Dit magazijn bood nog meer ruimte en mogelijkheden om te groeien. Ook werden de producten en diensten van GD Verpakking uitgebreid en zag Broodzakkenmetreclame, Geve-Clean, Geve-Pack en Geve-Print het levenslicht en begon men ook de voorraden van klanten te stockeren en te beheren. In 2007 werd een kantoorruimte en een winkel ingericht op dezelfde locatie.

 

Door de toenemende uitbreiding van klanten en producten stond GD Verpakking in 2017 opnieuw voor een verhuis. Dit keer naar de bruisende stad Mechelen waar ze een grote magazijnruimte van 1500 m² en 150 m² kantoorruimte betraden. Hier werd ook het concept veranderd. Waar vroeger GD Verpakking een kleine winkel met een groot magazijn was, werd er nu gekozen voor een grotere Cash & Carry waardoor de klant zelf zijn producten kan nemen en tevens ook andere producten kan bekijken en kiezen.

 

Vandaag de dag staat GD-Verpakking nog altijd garant voor kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service. Steeds op basis van deskundig advies waarbij we onze klant centraal stellen. We blijven steeds vernieuwen! Niet alleen in de collecties en producten maar ook virtueel d.m.v. de facebookpagina en de webwinkel die meer en meer geïntegreerd wordt.

 

 

En zoals steeds blijft onze slogan:

 

 

GD Verpakking: Omdat de juiste verpakking belangrijk is!

ONZE ANDERE SITES