Snelzoeken:


SLUITEN

GD VERPAKKINGEN BVBA: DOOR DE JAREN HEEN!

Eind jaren ’80 zag GD Verpakking het levenslicht. Toen nog onder een andere naam. Na zijn uren reed Danny Geerinck rond om de plaatselijke slagerijen en bakkerijen te voorzien van het nodige verpakkingsmateriaal. Al na enkele weken werd er beslist om van bijberoep naar hoofdberoep over te schakelen. Omdat ieder hoekje van de gezinswoning dreigde vol te geraken met verpakkingsmateriaal werd snel duidelijk dat er extra magazijnruimte nodig was. Er werd een klein magazijn achter de woning gebouwd en enkele maanden later werd ook een huurmagazijn achter de voormalige Meurop-site te Rijmenam in gebruik genomen.

 

Toen de 2 magazijnruimten te krap werden, verhuisde GD Verpakking naar de voorkant van de voormalige Meurop-site. Dit magazijn bood nog meer ruimte en mogelijkheden om te groeien. Ook werden de producten en diensten van GD Verpakking uitgebreid en zag Broodzakkenmetreclame, Geve-Clean, Geve-Pack en Geve-Print het levenslicht en begon men ook de voorraden van klanten te stockeren en te beheren. In 2007 werd een kantoorruimte en een winkel ingericht op dezelfde locatie.

 

 

Door de toenemende uitbreiding van klanten en producten stond GD Verpakking in 2017 opnieuw voor een verhuis. Dit keer naar de bruisende stad Mechelen, waar we een winkel van 1000 m² hebben en over een magazijnruimte van 3000 m² kunnen beschikken. Er is 300 m² kantoorruimte en op het verdiep ook nog eens 300 m² toonzaal. 

Vandaag de dag staat GD-Verpakking nog altijd garant voor kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service. Steeds op basis van deskundig advies waarbij we onze klant centraal stellen. We blijven steeds vernieuwen! Niet alleen in de collecties en producten maar ook virtueel d.m.v. de facebookpagina en de webwinkel die meer en meer geïntegreerd wordt.

 

 

En zoals steeds blijft onze slogan: