Snelzoeken:


SLUITEN

Verzendingen

Levering en leveringstijd

 

De levering van de producten gebeurt door eigen vervoer of door GLS op het leveringsadres dat door de koper werd opgegeven.

 

De koper erkent kennis te hebben van het feit dat op de verzending van de producten de algemene voorwaarden van levering van de verkoper van toepassing zijn en erkent deze te aanvaarden.

 

GD Verpakking neemt de verbintenis op zich om de producten zo spoedig mogelijk te leveren, waarbij als richttermijn een leveringstermijn van 15 dagen wordt overeengekomen. Partijen aanvaarden evenwel dat de leveringstermijn ingevolge uitzonderlijke omstandigheden langer kan zijn dan vermelde richttermijn.

 

De verzendingskosten voor een levering van producten in België bedraagt € 12,50 (excl. BTW). Bestellingen vanaf € 250.00 worden franco geleverd. Voor leveringen naar Nederland, bedraagt de verzendingskost € 25,00 (excl. BTW) Voor de verzendingskosten naar andere Europese landen is het bedrag steeds op aanvraag. Onder voorbehoud van wijziging ingevolge omstandigheden die buiten de wil van de verkoper liggen.

ONZE ANDERE SITES