Snelzoeken:


SLUITEN
LOADING ZOOM
16/09/2021

De voordelen van een vacuümzak

 Verpakken in een vacuümzak? Goed idee, uw levensmiddelen blijven langer goed !



Waarom uw levensmiddel bewaren in een vacuümzak?

Heel simpel, hierdoor heeft uw levensmiddel een langere houdbaarheid!

 

Ontdek hieronder het verschil in houdbaarheid van enkele levensmiddelen in de koelkast en diepvries.

 

Houdbaarheid van het
levensmiddel in de koelkast
(+ 5 / -°C)

 

Houdbaarheid
zonder vacuüm

Houdbaarheid
met vacuüm
Rundsvlees 3 - 4 dagen 30 - 40 dagen
Wild 2 - 3 dagen 30 - 40 dagen
Vis 1 - 3 dagen 4 - 5 dagen
Varkensvlees 4 - 7 dagen 20 - 28 dagen
Zachte kazen 5 - 7 dagen 13 - 15 dagen
Harde kazen 15 - 20 dagen 40 - 60 dagen
Gevogelte 2 - 3 dagen 6 - 9 dagen
Rauwe groenten 5 dagen 18 - 20 dagen
Verse kruiden 2 - 3 dagen 7 - 14 dagen
Vers fruit 3 - 7 dagen 8 - 25 dagen
Gebraden vlees 2 - 3 dagen 8 - 12 dagen
Gekookte deegwaren 2 - 3 dagen 8 - 12 dagen
Gekookte soep 2 - 3 dagen 8 - 12 dagen

 

 

Houdbaarheid van het
levensmiddel in de diepvriezer
(-15 / -18°C)

 

Houdbaarheid
zonder vacuüm

Houdbaarheid
met vacuüm
Gehakt 4 maanden 12 maanden
Vlees 6 maanden 24 - 36 maanden
Vis 6 maanden 24 - 36 maanden
Gevogelte 6 maanden 24 - 36 maanden
Groenten 8 - 10 maanden 24 - 36 maanden
Brood en banket 6 - 12 maanden 24 - 36 maanden
Fruit 6 - 12 maanden 24 - 36 maanden

 

 

 


share:
ONZE ANDERE SITES