16/09/2021
De voordelen van een vacuümzak
Verpakken in een vacuümzak? Goed idee, uw levensmiddelen blijven langer goed !
Waarom uw levensmiddel bewaren in een vacuümzak?
Heel simpel, hierdoor heeft uw levensmiddel een langere houdbaarheid!
Ontdek hieronder het verschil in houdbaarheid van enkele levensmiddelen in de koelkast en diepvries.
|
Houdbaarheid van het
|
Houdbaarheid |
Houdbaarheid met vacuüm |
| Rundsvlees | 3 - 4 dagen | 30 - 40 dagen |
| Wild | 2 - 3 dagen | 30 - 40 dagen |
| Vis | 1 - 3 dagen | 4 - 5 dagen |
| Varkensvlees | 4 - 7 dagen | 20 - 28 dagen |
| Zachte kazen | 5 - 7 dagen | 13 - 15 dagen |
| Harde kazen | 15 - 20 dagen | 40 - 60 dagen |
| Gevogelte | 2 - 3 dagen | 6 - 9 dagen |
| Rauwe groenten | 5 dagen | 18 - 20 dagen |
| Verse kruiden | 2 - 3 dagen | 7 - 14 dagen |
| Vers fruit | 3 - 7 dagen | 8 - 25 dagen |
| Gebraden vlees | 2 - 3 dagen | 8 - 12 dagen |
| Gekookte deegwaren | 2 - 3 dagen | 8 - 12 dagen |
| Gekookte soep | 2 - 3 dagen | 8 - 12 dagen |
|
Houdbaarheid van het
|
Houdbaarheid |
Houdbaarheid met vacuüm |
| Gehakt | 4 maanden | 12 maanden |
| Vlees | 6 maanden | 24 - 36 maanden |
| Vis | 6 maanden | 24 - 36 maanden |
| Gevogelte | 6 maanden | 24 - 36 maanden |
| Groenten | 8 - 10 maanden | 24 - 36 maanden |
| Brood en banket | 6 - 12 maanden | 24 - 36 maanden |
| Fruit | 6 - 12 maanden | 24 - 36 maanden |
share:



