Snelzoeken:


SLUITEN
LOADING ZOOM
02/09/2020

Jouw eigen unieke verpakking

Je onderscheiden van de concurrent? Dit kan! Kies voor producten met naamdruk en val op.

 Waarom kiezen voor een gepersonaliseerde verpakking?

Het werven van nieuwe klanten is een hele opdracht. Onderscheid je maar eens van al je concurrentie. Misschien is het toch makkelijker dan je denkt.

 

Door het bedrukken van verpakkingsmateriaal maak je gratis reclame. Niet alleen voor de koper, maar ook voor de mensen rondom. "Wat een leuke draagtas, die wil ik ook wel!" Je moedigt consumenten die je nog niet kennen uit om bij jou te kopen. Dat niet alleen! Je huidige klanten gaan ook sneller kiezen voor een herhaalaankoop. Ze voelen zich geliefd omdat jij je uitslooft voor hun. Ze krijgen niet alleen wat ze aankopen, ze krijgen er nog eens een leuke verpakking bovenop. Denk maar aan al de volgers op sociale media die ze 'jaloers' maken met hun nieuwe draagtas die jij voor hun ontworpen hebt.

 

Het is een investering die loont op verloop van tijd. Mensen gaan je herkennen en dat vormt gratis publiciteit.

 

 

 

 

Hoe laat ik producten bedrukken?

 

Het bedrukken van producten is vrij eenvoudig. Wij begeleiden je bij heel het proces. Laat ons weten waar je interesse ligt en wij werken het samen met je uit. Startend met een vrijblijvende offerte. Na een akkoord gaan wij aan de slag met jouw ontwerp of logo. Heb je geen ontwerp? Geen probleem, onze ontwerpers maken een aantal voorbeelden waar jij uit kan kiezen. Van zodra jullie het ontwerp goedkeuren, gaat het product naar de drukker. Wij contacteren je als het product klaar is. Dit kan vervolgens geleverd worden of je kan het zelf komen afhalen in onze Cash&Carry. Geen ruimte genoeg? Wij stockeren ook goederen als u dat wenst!

 

Nog vragen over het personaliseren van producten bij GDverpakking? 

 

Contacteer ons! Het volledige team staat steeds klaar voor al jouw vragen. 

 

 


share:
ONZE ANDERE SITES