Snelzoeken:


SLUITEN
02/09/2020

Jouw eigen unieke verpakking

"Don't just be another store in the street" maar val op. Vandaag de dag is de concurrentie voor winkels onverbiddelijk, net daarom is het zo belangrijk dat jouw winkel of zaak er boven uit spring maar hoe? Simpel, zorg dat je overal aanwezig bent! Wij bij GDverpakking zijn ervan overtuigd dat de kracht van goed (gepersonaliseerd) verpakkingsmateriaal onderschat wordt. De verpakking van jouw product blijft nochtans een aantal dagen liggen in het huis van je klant. Toch zien wij nog veel winkels en bedrijven die hier geen gebruik van maken. 

 

Door het bedrukken van verpakkingsmateriaal maak je eigenlijk gratis reclame, toch? Al die duizenden patisseriedozen die op tafel staan tijdens de feestdagen, al dat duplexpapier dat daar ligt tijdens een bbq of de charcuteriepotjes die op tafel staan tijdens een brunch. Zoveel mensen die daar kennis kunnen maken met jouw zaak en producten. 

 

 

Het bedrukken van deze producten is nochtans vrij eenvoudig, zeker hier bij ons. Het enige wat je moet doen is ons laten weten welk product je wil laten bedrukken en wat jouw wensen zijn. Vervolgens bezorgen wij jou een vrijblijvende offerte. Na een akkoord gaan wij aan de slag met jouw ontwerp of logo, heb je geen ontwerp? Geen probleem, onze ontwerpers maken een aantal voorbeelden waar jij uit kan kiezen. 

 

Het ontwerp wordt steeds naar jullie toegestuurd voor goedkeuring, eens dit rond is gaat het product naar de drukker. Je krijgt een bericht of telefoontje als je bestelling klaar is. Wij doen de levering, of je kan het zelf ophalen in onze cash & carry, it's as simple as that. 

Toch nog vragen i.v.m het personaliseren van producten bij GDverpakking? Contacteer ons! Het volledige team staat steeds klaar voor al jouw vragen. 

 


share:
ONZE ANDERE SITES